آیتالله جوادی آملی گفت: خروجی آموزش و پرورش باید کارآمد باشد و با هماهنگی دولت نیروی کار کشور را تربیت کند نباید شهری و استانی کمبود نیرو در تخصصهای مختلف داشته باشد.
نظرات مراجع عظام تقلید بیانگر آن است که مؤمنین در موضوع واکسینه کردن خود باید به تشخیص و توصیه متخصصان پزشکی عمل کنند، ضمن آنکه ترساندن دیگران نیز در این موضوع جایز نیست.
آیتالله جوادی آملی در دیدار با آیتالله صافی گلپایگانی با اشاره به خاطرهای از آیتالله حاج رحیم ارباب، تقید و تعهد ایشان نسبت به رعایت ادب و حرمت نهادن به ساحت مرجعیت و بزرگان را از اخلاق عالمانه وی دانست و گفت: باید این سنت حفظ شده و همگان بدان متعهد باشند.
آیتالله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید، مرحوم آیتالله حسنزاده آملی را جامع عقل نظر و عقل عمل خواند و گفت: حکیم و عارف گرانسنگی مانند ایشان، راه عقل و راه شهود را به خوبی پیمود و توانست هم به فیض علمی برسد و هم فیض و فوز خدا را دریافت کند.
مرجع تقلید شیعیان عدم شناخت امام عصر را سبب جاهلیت در زندگی دانست و گفت: اگر کسی در جامعه اسلامی هم زندگی کرده و امام عصر خود را نشناسد بازهم در زندگی جاهلی است.
افتتاحیه شانزدهمین همایش بینالمللی دکترین مهدویت دقایقی پیش با پخش پیام تصویری آیتالله جوادی آملی در مسجد مقدس جمکران و با رعایت دستورالعملهای بهداشتی آغاز شد.
مرجع تقلید شیعیان گفت: تا زمانی که به وادی عقل و حیات واقعی نرسیده باشیم، تا حیات پیدا نکنیم نمی توان وارث معنوی انبیاء شد و سیدمرتضی خود را زنده کرد و حقیقتاً وارث علوم انبیاء شد.
آیتالله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید با اشاره به تساوی مردان و زنان در بهره گیری از معارف ناب اسلام گفت: زنان میتوانند مرجعیت علمی و معنوی، به ویژه برای بانوان داشته باشند.
آیت الله جوادی آملی از مراجع تقلید در پیامی به همایش همایش حماسه و عرفان حسینی گفت: قلب را بر عقل مسلط کردن و از رهگذر خیال و وهم حس را یاری دادن و دست حس را گرفتن پا به پا بردن به خیال و وهم رساندن به قله عقل نشاندن پای قلب ذبح کردن و قربانی کردن، این کار عاشورای حسین بن علی است.
یکی از مراجع تقلید شیعیان در پیامی به مناسبت چهلمین روز ارتحال آیت الله امینی، وی را امین امام خمینی(ره) دانست و گفت: امین سیاست و نظام بودن کار آسانی نیست.
نگاهی به سرفصل رهنمودهای ارزشمند مرجع عالیقدر آیت الله جوادی آملی همواره برای هنرمندان و اهالی هنر مغتنم است، آن جا که شاخص های هنر حقیقی بر شمرده می شود و هنرمندان به تلاشی معنوی فرا خوانده می شوند.